• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin


Monday, August 5, 2013

تنش میان انگلیس و اسپانیا بر سر تنگه جبل الطارق/چند خبر دیگر از اروپا

Posted by UNITY4IRAN On 5:42 PM No comments

یورونیوز: یک سخنگوی رسمی انگلیس گفت که لندن نگران تنش با مادرید بر سر تنگه جبل الطارق است.
مقامات مادرید یک عوارض پنجاه یوروئی به ازاء هر بار ورود و خروج میان خاک اسپانیا و منطقه تحت حاکمیت انگلیس وضع کرده اند. این مسئله در روزهای اخیر باعث ایجاد ترافیک شدید در این منطقه شده است.
فرماندار منطقه جبل الطارق معتقد است که اسپانیایی ها این اقدام را به تلافی ساختن مانع در سواحل جبل الطارق انجام داده اند. انگلیسی ها این موانع را به منظور ممانعت از نزدیک شدن ماهیگیران اسپانیایی به سواحل جبل الطارق ساخته اند.
منطقه جبل الطارق در جنوب اسپانیا از سال 1704 میلادی تحت قلمرو پادشاهی بریتانیا قرار دارد و انگلیس برای سال ها در آنجا حضور نظامی داشته است، اما اسپانیا به حاکمیت انگلیس معترض است.
عذرخواهی اسکاتلندیارد به خاطر مرگ یک شهروند
پلیس انگلیس به خاطر کشته شدن مردی به نام یان تاملینسون در حاشیه اجلاس سران گروه بیست در سال دو هزار و نه در لندن، رسما عذرخواهی کرد و به خانواده او غرامت داد. تاملینسون روزنامه فروش لندنی که سال ها بی خانمان و دائم الخمر بود، در هنگام وقوع این اتفاق مشغول دور شدن از پلیس بود که با ضربه باتون و ضربه دست یکی از ماموران پلیس به شدت به زمین خورد و مدتی بعد، بر اثر خونریزی داخلی درگذشت.
تصاویر ضبط شده از این حادثه جنجال آفرین شد و مقامات اسکاتلند یارد را به تکاپو واداشت. افسری که در این حادثه مقصر بود محاکمه و از نیروی پلیس اخراج شد.
مبلغ غرامت پرداختی فاش نشده است اما همسر تاملینسون از این تصمیم پلیس ابراز رضایت کرده است.
بدنبال هشدار فونترا، سه کشور واردات لبنی خود از نیوزیلند را قطع کردند
فونترا، بزرگترین شرکت نیوزیلندی صادرکننده محصولات و مکمل های غذایی لبنی در دنیا، از این که باعث ترس و بی اعتمادی مصرف کنندگان محصولاتش شده است، عذرخواهی کرد.
این شرکت بزرگ اخیرا اعلام کرده بود گونه ای از باکتری را در محصولاتش کشف کرده که ممکن است باعث مسمومیت غذایی حاد شود.
چین با واردات ۸۰ تا ۹۰ درصدی، بزرگترین مشتری فونتراست. شیر خشک یکی از محصولات وارداتی از این شرکت است.
برخی از چینی ها، همانند «ژنگ ژکینگ» پدربرزگ می گوید:«تولیدات داخلی مرغوب نیستند، حالا مارک های خارجی، مثل محصولات نیوزیلند هم خوب از آب در نمی آیند. باید با پدر و مادر طفل تصمیم بگیریم تا ببینیم از تولیدات چه شرکتی می توان استفاده کرد.»
نارضایتی و رنجش مصرف کنندگان تنها به خارج از مرزهای نیوزیلند محدود نمی شود.
مادری از اوکلند نیوزیلند می گوید اگر فونترا به مصرف کنندگان اهمیت قائل است می باید زودتر از این ها اطلاع رسانی می کرد.
در ماه مارس بود که فونترا متوجه وجود آلودگی احتمالی در محصولاتش شد و نسبت به آن هشدار داد.
اما با وجود گذشت حدود سه ماه و تا به این لحظه، هیچ مورد مشکوک و مسمومیتی که ناشی از مصرف محصولات و مکمل های غذایی لبنی فونترا، همچون شیر خشک باشد، گزارش نشده است.
ولی عدم وجود موارد مشکوک و هشدار فونترا مانع نگرانی والدین نیوزیلندی نمی شود و آنان در پی حصول اطمینان از ایمنی و سلامت کودکانشان هستند.
هرچند فونترا اعلام کرده که محصولاتش سالم و عاری از باکتری است اما روسیه، چین و ویتنام واردات فراورده های لبنی خود از این شرکت را قطع کرده اند.
استرالیا، مالزی، تایلند و عربستان سعودی وارد کننده های عمده دیگر از فونترا هستند.
شرکت فونترا اگرچه دستور جمع آوری یک هزار تن از محصولاتش را از بازار و کشورهایی آسیایی صادر کرده است اما در آخرین اطلاعیه خود می گوید که هرگونه باکتری در طی فرآوری محصولات و مکمل های غذایی لبنی این شرکت و شرکتهای تابعۀ آن از بین می رود و ایمنی غذایی، اولین اولویتش است.
آلمان خواستار تحریم شرکت های آمریکایی ناقض حریم خصوصی افراد شد 
وزیر دادگستری آلمان خواستار اعمال قوانین حفاظت از اطلاعات و داده ها در سراسر اتحادیه اروپا و اعمال تحریم بر ضد شرکت های آمریکایی ناقض این قوانین شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از صدای روسیه؛ وزیر دادگستری آلمان در مصاحبه با روزنامه دی ولت، تاکید کرد: قوانین محکم و قوی آلمان در زمینه حفظ حریم خصوصی افراد و شهروندان باید به عنوان استاندارد و معیار برای 28 کشور عضو اتحادیه اروپا مورد استفاده قرار گیرد. اظهارات وزیر دادگستری آلمان در پاسخ به اقدامات جاسوسی آمریکا در کشورهای اتحادیه اروپا بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما به مجموعه ای از اقدامات و تدابیر در سطح اتحادیه اروپا برای مقابله با فعالیت های جاسوسی چشمگیر توسط سرویس های اطلاعاتی خارجی نیاز داریم. استانداردهای عالی آلمان در خصوص حفاظت و حمایت از اطلاعات و داده ها باید به عنوان یک قانون برای اتحادیه اروپا به شمار رود. شرکت های آمریکایی هم که این استانداردها را رعایت نکنند باید از بازار اروپا طرد شوند.
وزیر دادگستری آلمان افزود: استانداردهای مربوط به حمایت و حفاظت از حریم خصوصی افراد نباید توسط سرویس های اطلاعاتی جهان تنظیم شود بلکه این استانداردها باید بر اساس حقوق شهروندی تدوین شود.
این مساله به یکی از بحث های جدی و اصلی در انتخابات 22 سپتامبر آلمان تبدیل شده است. در این انتخابات آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان به دنبال کسب قدرت برای سومین بار متوالی است.
به دنبال انتشار اسناد و مدارک مربوط به جاسوسی و جمع آوری اطلاعات اینترنتی و مکالمات تلفنی شهروندان اروپایی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا، کمیسر امور قضایی و حقوقی اتحادیه اروپا نیز ماه گذشته تاکید کرد، وی تصمیم دارد تا قوانین جدید مربوط به حمایت و حفاظت از داده ها و اطلاعات اروپا را تهیه کند.

0 comments:

Post a Comment